225/2004 Sb.Nařízení vlády o některých podrobnostech provádění vybraných tržních opatření společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky
Částka: | 074 | Druh předpisu: | Nařízení vlády |
Rozeslána dne: | 29. dubna 2004 | Autor předpisu: | Vláda |
Přijato: | 14. dubna 2004 | Nabývá účinnosti: | 1. května 2004 s výjimkou |
Platnost předpisu: | Ano | Pozbývá platnosti: | |
Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.
NAŘÍZENÍ VLÁDY
ze dne 14. dubna 2004
o některých podrobnostech provádění vybraných tržních opatření
společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky
Toto nařízení upravuje některé podrobnosti provádění vybraných tržních opatření společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky, jež jsou uvedeny v bezprostředně závazných předpisech Evropských společenství1) (dále jen "vybraná tržní opatření") jejichž úpravu bezprostředně závazné předpisy Evropských společenství (dále jen "předpisy Evropských společenství") členským státům Evropské unie přikazují nebo umožňují provést.
Kontrolu plnění podmínek vybraných tržních opatření provádí v souladu se zvláštními právními předpisy2) Státní zemědělský intervenční fond (dále jen "Fond"). Kontroluje-li se jakost mléčných výrobků podle analytických metod stanovených předpisy Evropských společenství1) na základě vzorků odebraných v souladu s předpisy Evropských společenství,1) vyžádá si Fond odborný posudek od schválené laboratoře.3)
§ 1 - | Předmět úpravy |
§ 2 - | Kontrola jakosti mléčných výrobků |
§ 3 - | Žádost o schválení fyzické nebo právnické osoby |
§ 4 - | Sledování cen mléčných výrobků |
§ 5 - | Intervenční nákupy másla a intervenční nákupy sušeného odstředěného mléka |
§ 6 - | Sledování cen másla pro intervenční nákupy Fondem |
§ 7 - | Příspěvek na prodej másla za sníženou cenu |
§ 8 - | Účinnost |
Příloha č. 1 - | Seznam mléčných výrobků, u nichž reprezentativní výrobci oznamují Fondu stanovené údaje (§ 4 odst. 1 a 2) |
Příloha č. 2 - | Požadavky na chladírenské zařízení pro skladování intervenčně nakoupeného másla |