(EHS) č. 3044/90NAŘÍZENÍ KOMISE (EHS) č. 3044/90 ze dne 22. října 1990 o zařazení určitého zboží do kombinované nomenklatury

Publikováno: Úř. věst. L 292, 24.10.1990, s. 5-7 Druh předpisu: Nařízení
Přijato: 22. října 1990 Autor předpisu: Evropská komise
Platnost od: 14. listopadu 1990 Nabývá účinnosti: 14. listopadu 1990
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Konsolidované znění předpisu s účinností od 4. června 2013

Text aktualizovaného znění s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.



Tento dokument slouží výhradně k informačním účelům a nemá žádný právní účinek. Orgány a instituce Evropské unie nenesou za jeho obsah žádnou odpovědnost. Závazná znění příslušných právních předpisů, včetně jejich právních východisek a odůvodnění, jsou zveřejněna v Úředním věstníku Evropské unie a jsou k dispozici v databázi EUR-Lex. Tato úřední znění jsou přímo dostupná přes odkazy uvedené v tomto dokumentu

►B

NAŘÍZENÍ KOMISE (EHS) č. 3044/90

ze dne 22. října 1990

o zařazení určitého zboží do kombinované nomenklatury

(Úř. věst. L 292 24.10.1990, s. 5)

Ve znění:

 

 

Úřední věstník

  Č.

Strana

Datum

►M1

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 288/97 ze dne 17. února 1997,

  L 48

7

19.2.1997

►M2

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 441/2013 ze dne 7. května 2013,

  L 130

1

15.5.2013




▼B

NAŘÍZENÍ KOMISE (EHS) č. 3044/90

ze dne 22. října 1990

o zařazení určitého zboží do kombinované nomenklatury



Článek 1

Výrobky popsané ve sloupci 1 tabulky v příloze se v kombinované nomenklatuře zařazují do odpovídajících kódů KN uvedených ve sloupci 2 této tabulky.

Článek 2

Toto nařízení vstupuje v platnost dvacátým prvním dnem po vyhlášení v Úředním věstníku Evropských společenství.

Toto nařízení je závazné v celém rozsahu a přímo použitelné ve všech členských státech.




PŘÍLOHA



Popis zboží

Zařazení Kód KN

Odůvodnění

(1)

(2)

(3)

▼M1 —————

▼B

2.  Výrobek složený ze směsi rozemleté celé kukuřice a zbytků po extrakci oleje z kukuřičných klíčků lisováním suchou cestou. Směs vykazuje při analýze následující vlastnosti:

— škrob 44,9 % hmotnostních sušiny

— tuky 4,9 % hmotnostních sušiny

— proteiny 16,8 % hmotnostních sušiny (obsah dusíku x 6,25).

2309 90 51

Zařazení se zakládá na všeobecných pravidlech 1 a 6 pro výklad kombinované nomenklatury a na znění kódů KN 2309 , 2309 90 a 2309 90 51 .

Obsah škrobu a proteinů se stanoví pomocí metody uvedené ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech L a C. ◄

Obsah tuku a vlhkosti se stanoví pomocí metody uvedené ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech H a A. ◄

3.  Výrobek složený ze směsi rozemleté celé kukuřice a zbytků po extrakci oleje z kukuřičných klíčků lisováním mokrou cestou. Směs vykazuje při analýze následující vlastnosti:

— škrob 42,7 % hmotnostních sušiny

— tuky 4,9 % hmotnostních sušiny

— proteiny 13,5% hmotnostních sušiny (obsah dusíku x 6,25).

2309 90 51

Zařazení se zakládá na všeobecných pravidlech 1 a 6 pro výklad kombinované nomenklatury a na znění kódů KN 2309 , 2309 90 a 2309 90 51 .

Obsah škrobu a proteinů se stanoví pomocí metody uvedené ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech L a C. ◄

Obsah tuku a vlhkosti se stanoví pomocí metody uvedené ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech H a A. ◄

4.  Výrobek složený ze směsi kukuřičných otrub a ze zbytků po extrakci oleje z kukuřičných klíčků rozpouštěním mokrou cestou. Směs vykazuje při analýze následující vlastnosti:

— škrob 44,8 % hmotnostních sušiny

— tuky 4,2 % hmotnostních sušiny

— proteiny 13,4 % hmotnostních sušiny (obsah dusíku × 6,25).

2309 90 51

Zařazení se zakládá na všeobecných pravidlech 1 a 6 pro výklad kombinované nomenklatury a na znění kódů KN 2309 , 2309 90 a 2309 90 51 .

Obsah škrobu a proteinů se stanoví pomocí metod uvedených ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech L a C. ◄

Obsah tuku a obsah vlhkosti se stanoví pomocí metod uvedených ►M2  v nařízení (ES) č. 152/2009, příloze III částech H a A. ◄

© Evropská unie, https://eur-lex.europa.eu/ , 1998-2022
Zavřít
MENU