(ES) č. 41/2009Oprava nařízení Komise (ES) č. 41/2009 ze dne 20. ledna 2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku ( Úř. věst. L 16 ze dne 21.1.2009 )

Publikováno: Úř. věst. L 171, 1.7.2009, s. 48-48 Druh předpisu: Oprava
Přijato: 1. července 2009 Autor předpisu: Evropská komise
Platnost od: 1. července 2009 Nabývá účinnosti: 1. července 2009
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Původní znění předpisu

Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.



Oprava nařízení Komise (ES) č. 41/2009 ze dne 20. ledna 2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku

( Úřední věstník Evropské unie L 16 ze dne 21. ledna 2009 )

Strana 4, čl. 2 písm. b):

místo:

„„lepkem“ se rozumí bílkovinná frakce z pšenice, žita, ječmene, ovsa nebo jejich kříženců a derivátů, na kterou mají některé osoby nesnášenlivost a která je nerozpustná ve vodě a 0,5 M roztoku chloridu sodného;“,

má být:

„„lepkem“ se rozumí bílkovinná frakce z pšenice, žita, ječmene, ovsa nebo jejich kříženců a deriváty této bílkovinné frakce, na kterou mají některé osoby nesnášenlivost a která je nerozpustná ve vodě a 0,5 M roztoku chloridu sodného;“.


© Evropská unie, https://eur-lex.europa.eu/ , 1998-2022
Zavřít
MENU