(ES) č. 2073/2005Oprava nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny ( Úř. věst. L 338 ze dne 22.12.2005 )
Publikováno: | Úř. věst. L 61, 28.2.2007, s. 56-56 | Druh předpisu: | Oprava |
Přijato: | 28. února 2007 | Autor předpisu: | Evropská komise |
Platnost od: | 28. února 2007 | Nabývá účinnosti: | 28. února 2007 |
Platnost předpisu: | Ano | Pozbývá platnosti: | |
Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.
Oprava nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny
( Úřední věstník Evropské unie L 338 ze dne 22. prosince 2005 )
Strana 7, čl. 7 odst. 3:
místo:
„Partie mechanicky oddělovaného masa (MOM) vyrobeného technikami podle přílohy III …“,
má být:
„Partie strojně odděleného masa (SOM) vyrobeného technikami podle přílohy III …“.
Strana 9, příloha I, kapitola 1., Kritéria bezpečnosti potravin, Kategorie potravin 1.7:
místo:
„Mechanicky oddělované maso (MOM) (9)“,
má být:
„Strojně oddělené maso (SOM) (9)“.
Strana 12, příloha I, kapitola 2., Kritéria bezpečnosti potravin, poznámka (9) pod tabulkou:
místo:
„(9) Toto kritérium se vztahuje na mechanicky oddělované maso (MOM) vyrobené technikami …“,
má být:
„(9) Toto kritérium se vztahuje na strojně oddělené maso (SOM) vyrobené technikami …“.
Strana 16, příloha I, kapitola 2., Kritéria hygieny výrobního procesu, Kategorie potravin 2.1.7:
místo:
„Mechanicky oddělované maso (MOM) (9)“,
má být:
„Strojně oddělené maso (SOM) (9)“.
Strana 16, příloha I, kapitola 2., Kritéria hygieny výrobního procesu, poznámka (9) pod tabulkou:
místo:
„(9) Tato kritéria se vztahují na mechanicky oddělované maso (MOM) vyrobené technikami …“,
má být:
„(9) Tato kritéria se vztahují na strojně oddělené maso (SOM) vyrobené technikami …“.