(ES) č. 2073/2005Oprava nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny ( Úř. věst. L 338 ze dne 22.12.2005 )

Publikováno: Úř. věst. L 61, 28.2.2007, s. 56-56 Druh předpisu: Oprava
Přijato: 28. února 2007 Autor předpisu: Evropská komise
Platnost od: 28. února 2007 Nabývá účinnosti: 28. února 2007
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Původní znění předpisu

Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.



Oprava nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny

( Úřední věstník Evropské unie L 338 ze dne 22. prosince 2005 )

Strana 7, čl. 7 odst. 3:

místo:

„Partie mechanicky oddělovaného masa (MOM) vyrobeného technikami podle přílohy III …“,

má být:

„Partie strojně odděleného masa (SOM) vyrobeného technikami podle přílohy III …“.

Strana 9, příloha I, kapitola 1., Kritéria bezpečnosti potravin, Kategorie potravin 1.7:

místo:

„Mechanicky oddělované maso (MOM) (9)“,

má být:

„Strojně oddělené maso (SOM) (9)“.

Strana 12, příloha I, kapitola 2., Kritéria bezpečnosti potravin, poznámka (9) pod tabulkou:

místo:

„(9) Toto kritérium se vztahuje na mechanicky oddělované maso (MOM) vyrobené technikami …“,

má být:

„(9) Toto kritérium se vztahuje na strojně oddělené maso (SOM) vyrobené technikami …“.

Strana 16, příloha I, kapitola 2., Kritéria hygieny výrobního procesu, Kategorie potravin 2.1.7:

místo:

„Mechanicky oddělované maso (MOM) (9)“,

má být:

„Strojně oddělené maso (SOM) (9)“.

Strana 16, příloha I, kapitola 2., Kritéria hygieny výrobního procesu, poznámka (9) pod tabulkou:

místo:

„(9) Tato kritéria se vztahují na mechanicky oddělované maso (MOM) vyrobené technikami …“,

má být:

„(9) Tato kritéria se vztahují na strojně oddělené maso (SOM) vyrobené technikami …“.


© Evropská unie, https://eur-lex.europa.eu/ , 1998-2022
Zavřít
MENU