(EHS) č. 2249/85Nařízení Komise (EHS) č. 2249/85 ze dne 2. srpna 1985, kterým se mění nařízení č. 467/67/EHS, kterým se stanoví přepočítací koeficienty, náklady na zpracování a hodnota vedlejších produktů pro jednotlivé stupně zpracování rýže
Publikováno: | Úř. věst. L 210, 7.8.1985 | Druh předpisu: | Nařízení |
Přijato: | 2. srpna 1985 | Autor předpisu: | Evropská komise |
Platnost od: | 1. září 1985 | Nabývá účinnosti: | 1. září 1985 |
Platnost předpisu: | Zrušen předpisem (ES) č. 1312/2008 | Pozbývá platnosti: | 9. ledna 2009 |
Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.
Nařízení Komise (EHS) č. 2249/85 ze dne 2. srpna 1985, kterým se mění nařízení č. 467/67/EHS, kterým se stanoví přepočítací koeficienty, náklady na zpracování a hodnota vedlejších produktů pro jednotlivé stupně zpracování rýže KOMISE EVROPSKÝCH SPOLEČENSTVÍ, s ohledem na Smlouvu o založení Evropského hospodářského společenství, s ohledem na nařízení Rady (EHS) č. 1418/76 ze dne 21. června 1976 o společné organizaci trhu s rýží [1], naposledy pozměněné nařízením (EHS) č. 1025/84 [2], a zejména na článek 19 uvedeného nařízení, vzhledem k tomu, že čl. 2 odst. 1 a 2 nařízení Komise č. 467/67/EHS [3], naposledy pozměněné nařízením (EHS) č. 1548/84 [4], stanoví náklady pro určité stupně zpracování; že v důsledku vývoje cen se náklady na zpracování pro tyto stupně zpracování změnily; že je třeba tyto změny zohlednit; vzhledem k tomu, že opatření tohoto nařízení jsou v souladu se stanoviskem Řídícího výboru pro obiloviny, PŘIJALA TOTO NAŘÍZENÍ: Článek 1 V čl. 2 odst. 1 a 2 nařízení č. 467/67/EHS se hodnota "45,00 ECU" nahrazuje hodnotou "47,13 ECU". Článek 2 Toto nařízení vstupuje v platnost dnem 1. září 1985. Toto nařízení je závazné v celém rozsahu a přímo použitelné ve všech členských státech. V Bruselu dne 2. srpna 1985. Za Komisi Jacques Delors předseda [1] Úř. věst. L 166, 25.6.1976, s. 1. [2] Úř. věst. L 107, 19.4.1984, s. 13. [3] Úř. věst. L 204, 24.8.1967, s. 1. [4] Úř. věst. L 148, 5. 6. 1984, s. 16. --------------------------------------------------