299/2012 Sb.Vyhláška o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách

Částka: 105 Druh předpisu: Vyhláška
Rozeslána dne: 13. září 2012 Autor předpisu: Ministerstvo zdravotnictví
Přijato: 5. září 2012 Nabývá účinnosti: 1. října 2012
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Původní znění předpisu

Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.


Ukázka textu předpisu:
299

VYHLÁŠKA
ze dne 5. září 2012
o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách


        Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle § 19 odst. 1 písm. a) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 306/2000 Sb., zákona č. 146/2002 Sb., zákona č. 316/2004 Sb. a zákona č. 120/2008 Sb.:


§ 1

Úvodní ustanovení

        Tato vyhláška zapracovává příslušné předpisy Evropské unie1) a stanoví přípustný obsah kyseliny erukové jako toxikologicky významné látky v některých potravinách.


§ 2

Přípustný obsah kyseliny erukové
v některých potravinách

        Obsah kyseliny erukové

a)   v olejích, tucích a jejich směsích, které jsou určeny k lidské spotřebě,

. . .

Obsah předpisu:
§ 1 - Úvodní ustanovení
§ 2 - Přípustný obsah kyseliny erukové v některých potravinách
§ 3 - Zrušovací ustanovení
§ 4 - Účinnost
Zavřít
MENU