319/2007 Sb.Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 54/2002 Sb., kterou se stanoví zdravotní požadavky na identitu a čistotu přídatných látek, ve znění pozdějších předpisů

Částka: 101 Druh předpisu: Vyhláška
Rozeslána dne: 12. prosince 2007 Autor předpisu: Ministerstvo zdravotnictví
Přijato: 30. listopadu 2007 Nabývá účinnosti: 15. února 2008
Platnost předpisu: Zrušen předpisem 235/2010 Sb. Pozbývá platnosti: 1. srpna 2010
Původní znění předpisu

Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.


Ukázka textu předpisu:
319

VYHLÁŠKA
ze dne 30. listopadu 2007,
kterou se mění vyhláška č. 54/2002 Sb., kterou se stanoví zdravotní požadavky
na identitu a čistotu přídatných látek, ve znění pozdějších předpisů



        Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle § 19 odst. 1 písm. a) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 306/2000 Sb. a zákona č. 316/2004 Sb.:

Čl. I

        Vyhláška č. 54/2002 Sb., kterou se stanoví zdravotní požadavky na identitu a čistotu přídatných látek, ve znění vyhlášky č. 318/2003 Sb., vyhlášky č. 270/2005 Sb. a vyhlášky č. 514/2006 Sb., se mění takto:

        1.  Poznámka pod čarou č. 1 zní:

_______________________________
"1)
Směrnice Rady 78/663/EHS ze dne 25. července 1978, kterou se stanoví specifická kritéria čistoty emulgátorů, stabilizátorů, zahušťovadel a želírujících látek pro použití v potravinách.
Směrnice Rady 82/504/ES ze dne 12. července 1982, kterou se mění směrnice 78/663/EHS , kterou se stanoví specifická kritéria čistoty emulgátorů, stabilizátorů, zahušťovadel a želírujících látek pro použití v potravinách.
Směrnice Komise 90/612/EHS ze dne 26. října 1990, kterou se mění směrnice 78/663/EHS , kterou se stanoví specifická kritéria čistoty emulgátorů, stabilizátorů, zahušťovadel a želírujících látek pro použití v potravinách.
Směrnice Komise 92/4/EHS ze dne 10. února 1992, kterou se mění směrnice 78/663/EHS , kterou se stanoví specifická kritéria čistoty emulgátorů, stabilizátorů, zahušťovadel a želírujících látek pro použití v potravinách.
. . .

Obsah předpisu:
Čl. I  
Čl. II - Účinnost
Zavřít
MENU