(ES) č. 41/2009Nařízení Komise (ES) č. 41/2009 ze dne 20. ledna 2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku (Text s významem pro EHP)
Publikováno: | Úř. věst. L 16, 21.1.2009, s. 3-5 | Druh předpisu: | Nařízení |
Přijato: | 20. ledna 2009 | Autor předpisu: | Evropská komise |
Platnost od: | 10. února 2009 | Nabývá účinnosti: | 1. ledna 2012 |
Platnost předpisu: | Zrušen předpisem (EU) č. 609/2013 | Pozbývá platnosti: | 19. července 2013 |
Text aktualizovaného znění s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.
Tento dokument slouží výhradně k informačním účelům a nemá žádný právní účinek. Orgány a instituce Evropské unie nenesou za jeho obsah žádnou odpovědnost. Závazná znění příslušných právních předpisů, včetně jejich právních východisek a odůvodnění, jsou zveřejněna v Úředním věstníku Evropské unie a jsou k dispozici v databázi EUR-Lex. Tato úřední znění jsou přímo dostupná přes odkazy uvedené v tomto dokumentu
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 41/2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku (Úř. věst. L 016, 21.1.2009, p.3) |
zrušeno:
|
|
Úřední věstník |
||
Č. |
Strana |
Datum |
||
|
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 609/2013 ze dne 12. června 2013 |
L 181 |
35 |
29.6.2013 |