(EU) 2019/245Prováděcí rozhodnutí Komise (EU) 2019/245 ze dne 11. února 2019, kterým se v návaznosti na uložení konečných vyrovnávacích cel na dovoz bionafty pocházející z Argentiny přijímají nabídky závazků

Publikováno: Úř. věst. L 40, 12.2.2019, s. 71-77 Druh předpisu: Prováděcí rozhodnutí
Přijato: 11. února 2019 Autor předpisu: Evropská komise
Platnost od: 13. února 2019 Nabývá účinnosti: 13. února 2019
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Konsolidované znění předpisu s účinností od 12. února 2019

Text aktualizovaného znění s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.



Tento dokument slouží výhradně k informačním účelům a nemá žádný právní účinek. Orgány a instituce Evropské unie nenesou za jeho obsah žádnou odpovědnost. Závazná znění příslušných právních předpisů, včetně jejich právních východisek a odůvodnění, jsou zveřejněna v Úředním věstníku Evropské unie a jsou k dispozici v databázi EUR-Lex. Tato úřední znění jsou přímo dostupná přes odkazy uvedené v tomto dokumentu

►B

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) 2019/245

ze dne 11. února 2019,

kterým se v návaznosti na uložení konečných vyrovnávacích cel na dovoz bionafty pocházející z Argentiny přijímají nabídky závazků

(Úř. věst. L 040 12.2.2019, s. 71)


Opraveno:

►C1

Oprava, Úř. věst. L 086, 28.3.2019, s.  117 (2019/245)




▼B

PROVÁDĚCÍ ROZHODNUTÍ KOMISE (EU) 2019/245

ze dne 11. února 2019,

kterým se v návaznosti na uložení konečných vyrovnávacích cel na dovoz bionafty pocházející z Argentiny přijímají nabídky závazků



Článek 1

Přijímají se závazky nabídnuté níže uvedenými vyvážejícími výrobci a Argentinskou komorou pro biopaliva (Cámara Argentina de Biocombustibles, „CARBIO“) v souvislosti s antisubvenčními řízeními týkajícími se dovozu bionafty pocházející z Argentiny.



Země

Společnost

Prodejní kanál

Doplňkový kód TARIC

Argentina

Aceitera General Deheza S.A.

Vyráběno a prodáváno společností Aceitera General Deheza S.A. prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C493

Bunge Argentina S.A.

Vyráběno a prodáváno společností Bunge Argentina S.A., nebo

vyráběno společností Bunge Argentina S.A. a prodáváno společností Bunge Agritrade S.A., Uruguay, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C494

LDC Argentina S.A.

Vyráběno a prodáváno společností LDC Argentina S.A., nebo

vyráběno společností LDC Argentina S.A. a prodáváno společností Louis Dreyfus Company Suisse S.A., Švýcarsko, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C495

▼C1

Molinos Agro S.A.

Vyráběno a prodáváno společností Molinos Agro S.A., nebo

vyráběno společností Molinos Agro S.A. a prodáváno společností Molinos Overseas Commodities S.A., Uruguay, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C496

Oleaginosa Moreno Hnos. SACIFI y A

Vyráběno a prodáváno společností Oleaginosa Moreno Hnos. SACIFI y A prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C497

Vicentin S.A.I.C.

Vyráběno a prodáváno společností Vicentin S.A.I.C., nebo

vyráběno společností Vicentin S.A.I.C. a prodáváno společností Vicentin S.A.I.C. Sucursal Uruguay, Uruguay, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C498

▼B

Cargill S.A.C.I.

Vyráběno a prodáváno společností Cargill S.A.C.I, nebo

vyráběno společností Cargill S.A.C.I a prodáváno společností Cargill International S.A., Švýcarsko, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C491

▼C1

COFCO International Argentina S.A.

Vyráběno a prodáváno společností COFCO International, Argentina S.A., nebo

vyráběno společností COFCO International Argentina S.A. a prodáváno společností Cofco Resources SA, Švýcarsko, prvnímu nezávislému odběrateli v Unii, který působí jako dovozce.

C490

▼B

Článek 2

Toto rozhodnutí vstupuje v platnost prvním dnem po vyhlášení v Úředním věstníku Evropské unie.

© Evropská unie, https://eur-lex.europa.eu/ , 1998-2022
Zavřít
MENU