(ES) č. 41/2009Nařízení Komise (ES) č. 41/2009 ze dne 20. ledna 2009 o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku (Text s významem pro EHP)

Publikováno: Úř. věst. L 16, 21.1.2009, s. 3-5 Druh předpisu: Nařízení
Přijato: 20. ledna 2009 Autor předpisu: Evropská komise
Platnost od: 10. února 2009 Nabývá účinnosti: 1. ledna 2012
Platnost předpisu: Zrušen předpisem (EU) č. 609/2013 Pozbývá platnosti: 19. července 2013
Konsolidované znění předpisu s účinností od 20. července 2016

Text aktualizovaného znění s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.



Tento dokument slouží výhradně k informačním účelům a nemá žádný právní účinek. Orgány a instituce Evropské unie nenesou za jeho obsah žádnou odpovědnost. Závazná znění příslušných právních předpisů, včetně jejich právních východisek a odůvodnění, jsou zveřejněna v Úředním věstníku Evropské unie a jsou k dispozici v databázi EUR-Lex. Tato úřední znění jsou přímo dostupná přes odkazy uvedené v tomto dokumentu

►B

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 41/2009

ze dne 20. ledna 2009

o složení a označování potravin vhodných pro osoby s nesnášenlivostí lepku

(Text s významem pro EHP)

(Úř. věst. L 016, 21.1.2009, p.3)

zrušeno:

 

 

Úřední věstník

Č.

Strana

Datum

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 609/2013 ze dne 12. června 2013

L 181

35

29.6.2013

© Evropská unie, https://eur-lex.europa.eu/ , 1998-2022
Zavřít
MENU