296/1997 Sb.Vyhláška Ministerstva zdravotnictví, kterou se stanoví pravidla pro výběr epidemiologicky rizikových skupin potravin

Částka: 098 Druh předpisu: Vyhláška
Rozeslána dne: 12. prosince 1997 Autor předpisu: Ministerstvo zdravotnictví
Přijato: 28. listopadu 1997 Nabývá účinnosti: 12. prosince 1997
Platnost předpisu: Ano Pozbývá platnosti:
Původní znění předpisu

Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.


Ukázka textu předpisu:
296

VYHLÁŠKA

Ministerstva zdravotnictví

ze dne 28. listopadu 1997,

kterou se stanoví pravidla pro výběr epidemiologicky rizikových skupin potravin


      Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle § 19 písm. g) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů:


§ 1

      Pro účely této vyhlášky se rozumí

a)
potravinami určenými k přímé spotřebě potraviny, které se konzumují v nezměněném stavu, potraviny tepelně opracované, které se konzumují v teplém nebo studeném stavu, a sušené potraviny, které musí být před spotřebou smíchány s teplou nebo studenou tekutinou,

b)
patogenním agens (činitelem) původce onemocnění z potravin (bakterie, viry, plísně, paraziti a toxiny bakterií a plísní).
. . .

Obsah předpisu:
§ 1  
§ 2  
§ 3  
Zavřít
MENU