296/1997 Sb.Vyhláška Ministerstva zdravotnictví, kterou se stanoví pravidla pro výběr epidemiologicky rizikových skupin potravin
Částka: | 098 | Druh předpisu: | Vyhláška |
Rozeslána dne: | 12. prosince 1997 | Autor předpisu: | Ministerstvo zdravotnictví |
Přijato: | 28. listopadu 1997 | Nabývá účinnosti: | 12. prosince 1997 |
Platnost předpisu: | Ano | Pozbývá platnosti: | |
Původní znění předpisu
Text předpisu s celou hlavičkou je dostupný pouze pro registrované uživatele.
Ukázka textu předpisu:
Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle § 19 písm. g) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů:
Pro účely této vyhlášky se rozumí
- a)
- potravinami určenými k přímé spotřebě potraviny, které se konzumují v nezměněném stavu, potraviny tepelně opracované, které se konzumují v teplém nebo studeném stavu, a sušené potraviny, které musí být před spotřebou smíchány s teplou nebo studenou tekutinou,
- b)
- patogenním agens (činitelem) původce onemocnění z potravin (bakterie, viry, plísně, paraziti a toxiny bakterií a plísní).
Obsah předpisu:
§ 1   | |
§ 2   | |
§ 3   |
Zavřít